Maak kennis met onze Wonderouders

      

Wonderwijs is een school waar men elk kind graag ziet en kansen geeft om zijn/haar talenten volop te laten openbloeien. Uit respect voor de inzet van leerkrachten en directie en steun aan onze kinderen, werken we als oudervereniging graag op een positieve manier mee aan hun opvoedingsplan. Het oudercomité is bijzonder belangrijk voor onze school en onze kinderen. Wij ondersteunen tal van activiteiten voor alle kinderen van Wonderwijs. Vaak met mankracht maar ook zeer geregeld door financiële steun te geven. Om aan die financiële middelen te geraken organiseren wij regelmatig activiteiten voor de hele school. Ook tijdens projecten, in de school en in de klas, steken we graag een handje toe.

We nodigen jullie, de ouders en grootouders, graag uit om mee te bouwen aan een actieve ouderwerking. Mensen die graag deel willen uitmaken van het oudercomité kunnen zich melden bij onze voorzitter:

                                                         Gert Beelen - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Maandelijks wordt er een vergadering belegd voor het dagelijks bestuur, om alle activiteiten voor te bereiden. Naast dit dagelijks bestuur zijn alle ouders en grootouders automatisch lid van de werkgroep "meewerkende ouders". Alle helpende handen zijn welkom om van Wonderwijs een toffe school te maken en te behouden voor onze kinderen.

Concreet hebben we als oudercomité tot doel :

  • Een plaats te zijn waar ouders, directie en leerkrachten informatie en voorstellen kunnen uitwisselen en van gedachten kunnen wisselen om de werking binnen de school te optimaliseren.
  • Een spreekbuis te zijn van alle ouders naar de leerkrachten en directie toe.
  • Hulp en financiële steun te bieden aan projecten die binnen de school ontwikkeld worden.
  • Het organiseren van activiteiten om 'geld in het bakje' te krijgen.

Voor de leden van de oudervereniging is deelnemen aan het schoolleven van hun kind niet enkel en alleen het 's morgens afzetten aan school en 's avonds nakijken of het huiswerk goed gemaakt is. We willen ook het vuur zijn naar andere ouders toe om belangeloos mee te helpen, hoe klein die hulp ook is. We werken graag mee aan een tof schoolleven voor onze kinderen.

Wil je helpen met activiteiten ?
Wil je deel uit maken van de oudervereniging ?
Heb je toffe ideeën of tips ?                                                                                                                                                                             Heb je algemene vragen over het schoolleven ?

Spreek ons aan. Wij zijn er voor jou !